Masové speciality, paštiky, škvarky a uzeniny, Strana 2
Nejprodávanější
Značky

Paštika z pečeného kachního masa a kachních jater. Vše flambováno v Calvadosu. Navrch doplněné o jablečný rozvar s další dávkou Calvadosu. Precizní chuť Calvadosu s pečlivě...

Kachní rillettes z domácího kachního masa (francouzská masová pomazánka). Kachnu konfitujeme s červeným vínem a maso ručně natrháme. Vše smícháno s okurčičkami a zjemněno...

Jemná paštika s drceným kampotským pepřem. samozřejmě bez dusitanové soli. Paštika je velmi jemná a drcený mix kampotských pepřů ji dodá grády a šmrnc. Bez éček a dusitanů.

Paštiku dělám s odrůdou Hibernal, která je hezky ovocitá, nasládlá. Proto paštiku doplňují meruňky, které jsou typické pro tuto odrůdu.

Paštika pro vyzrálé muže s poctivou dávkou 12 leté skotské whisky Singleton, kouřová chuť whiskey je navíc ještě podtrhnuta španělskými uzenými mandlemi, které dodají příjemný...

Paštika pro opravdové milovníky paštik. Vyrábíme ji z českého kančího masa. Zvěřina kombinovaná s ginem vyzdvihuje jalovcovou chuť. Vše se báječně skloubí v plnou a výraznou...

Královna všech paštik je tady! Husí játra macerovaná 48 hodin v pravém červeném víně z Bordeaux. Dostatečně proležená játra jsou následně pomalu pošírovaná v původním vinném...

Pravý maďarský hovězí salám s mangalicou a skvělou maďarskou paprikou, stačí jednou ochutnat a ihned si ho zamilujete. Bez éček!

Prvotřídní maďarská klobása 100% z Mangalice bez éček a jiných zbytečností. Tato varianta je pěkně pikantní tak jak se v Maďarsku sluší a patří.

Velmi jemná delikátní paštika s pravými černými lanýži, vzácně se vyskytujícími houbami, je exkluzivní delikatesa pro opravdové gurmány. Má návykovou chuť, proto testujte...