Masové speciality, paštiky, škvarky i vegeštiky
Premiové domácí paštiky, rillettes, škvarky i veganské nepaštiky. Suroviny pocházejí od řady malých českých farmářů, koření pak z celého světa v té nejlepší kvalitě. Dopřejte si také něco lepšího. Vyzkoušejte třeba paštiky skvěle zjemněné farmářským máslem nebo připravované s kvalitním francouzským vínem či calvadosem.
Nejprodávanější
Značky
Vynikající sušená vepřová panenka je vhodná jako delikatesa na tapas nebo jen tak k vínu. My z ní nejraději děláme carpaccio s olivovou tapenádou, aioli a extra virgin...
Pikantní a bez masa! (NE)Paštika z fazolí Borlotti s mexickou chilli papričkou Jalapeňos doplňená o kukuřici.
Vyvážená chuť mladých kuřecích jater, vepřové plece a domácího škvařeného sádla, tvoří fantastickou kombinaci naší nejlepší paštiky. Pro lahodnost jsme přidali správnou porci...
Poctivá vepřová konzerva jen z masa, žádné náhražky v ní nenajdete. Bez éček a dusitanů. Ochucená pepřem, kmínem a česnekem.
Jemná paštika s drceným kampotským pepřem. samozřejmě bez dusitanové soli. Paštika je velmi jemná a drcený mix kampotských pepřů ji dodá grády a šmrnc. Bez éček a dusitanů.
Tuto tradiční pochoutku mnoha českých podniků jsme nemohli opomenout. O to větší výzva bylo vyladit ji tak, aby se jako naše ostatní produkty odlišovala svou vyváženou chutí....
Vepřový rillettes z libového vepřového masa (francouzská masová pomazánka). Maso pečeme podlité bílým vínem, ručně natrháme na vlákna, přidáme sekané kapary, cibulku a vše...
Paštika z pečeného kachního masa a kachních jater. Vše flambováno v Calvadosu. Navrch doplněné o jablečný rozvar s další dávkou Calvadosu. Precizní chuť Calvadosu s pečlivě...