Paštiky, rillettes, škvarky i vegeštiky
Premiové domácí paštiky, rillettes, škvarky i veganské nepaštiky. Suroviny pocházejí od řady malých českých farmářů, koření pak z celého světa v té nejlepší kvalitě. Dopřejte si také něco lepšího. Vyzkoušejte třeba paštiky skvěle zjemněné farmářským máslem nebo připravované s kvalitním francouzským vínem či calvadosem.
Nejprodávanější
Značky

Pikantní a bez masa! (NE)Paštika z fazolí Borlotti s mexickou chilli papričkou Jalapeňos doplňená o kukuřici.

Jde to i bez masa! (NE)Paštika z fazolí Borlotti ochucená pečenou paprikou s cizrnou. Vyzkoušejte něco nového!

Vyvážená chuť mladých kuřecích jater, vepřové plece a domácího škvařeného sádla, tvoří fantastickou kombinaci naší nejlepší paštiky. Pro lahodnost jsme přidali správnou porci...

Poctivá vepřová konzerva jen z masa, žádné náhražky v ní nenajdete. Bez éček a dusitanů. Ochucená pepřem, kmínem a česnekem.

Jemná paštika s drceným kampotským pepřem. samozřejmě bez dusitanové soli. Paštika je velmi jemná a drcený mix kampotských pepřů ji dodá grády a šmrnc. Bez éček a dusitanů.

Tuto tradiční pochoutku mnoha českých podniků jsme nemohli opomenout. O to větší výzva bylo vyladit ji tak, aby se jako naše ostatní produkty odlišovala svou vyváženou chutí....

Vepřový rillettes z libového vepřového masa (francouzská masová pomazánka). Maso pečeme podlité bílým vínem, ručně natrháme na vlákna, přidáme sekané kapary, cibulku a vše...

Paštika z pečeného kachního masa a kachních jater. Vše flambováno v Calvadosu. Navrch doplněné o jablečný rozvar s další dávkou Calvadosu. Precizní chuť Calvadosu s pečlivě...

Kachní rillettes z domácího kachního masa (francouzská masová pomazánka). Kachnu konfitujeme s červeným vínem a maso ručně natrháme. Vše smícháno s okurčičkami a zjemněno...

Paštika pro vyzrálé muže s poctivou dávkou 12 leté skotské whisky Singleton, kouřová chuť whiskey je navíc ještě podtrhnuta španělskými uzenými mandlemi, které dodají příjemný...

Paštika pro opravdové milovníky paštik. Vyrábíme ji z českého kančího masa. Zvěřina kombinovaná s ginem vyzdvihuje jalovcovou chuť. Vše se báječně skloubí v plnou a výraznou...