Masové speciality, paštiky, škvarky i vegeštiky, Strana 2
Nejprodávanější
Značky

Kachní rillettes z domácího kachního masa (francouzská masová pomazánka). Kachnu konfitujeme s červeným vínem a maso ručně natrháme. Vše smícháno s okurčičkami a zjemněno...

Jemná paštika s drceným kampotským pepřem. samozřejmě bez dusitanové soli. Paštika je velmi jemná a drcený mix kampotských pepřů ji dodá grády a šmrnc. Bez éček a dusitanů.

Paštika pro vyzrálé muže s poctivou dávkou 12 leté skotské whisky Singleton, kouřová chuť whiskey je navíc ještě podtrhnuta španělskými uzenými mandlemi, které dodají příjemný...

Vynikající sušená vepřová panenka je vhodná jako delikatesa na tapas nebo jen tak k vínu. My z ní nejraději děláme carpaccio s olivovou tapenádou, aioli a extra virgin...

Paštika pro opravdové milovníky paštik. Vyrábíme ji z českého kančího masa. Zvěřina kombinovaná s ginem vyzdvihuje jalovcovou chuť. Vše se báječně skloubí v plnou a výraznou...

Královna všech paštik je tady! Husí játra macerovaná 48 hodin v pravém červeném víně z Bordeaux. Dostatečně proležená játra jsou následně pomalu pošírovaná v původním vinném...

Naše vysočina je přesně taková, jaká byla na svém začátku. Není to obyčejný salám. Každé sousto je pro mnohé cestou do minulosti, kdy autentickou vysočinu vyráběli staří...

Prvotřídní maďarská klobása 100% z Mangalice bez éček a jiných zbytečností. Tato varianta je pěkně pikantní tak jak se v Maďarsku sluší a patří.

Prvotřídní papriková maďarská klobása 100% z Mangalice bez éček a jiných zbytečností. Tato varianta je nepálivá s chutí prvotřídní maďarské papriky.

Pikantní maďarský hovězí salám s mangalicou a pálivou maďarskou paprikou, skvělý na kolečka jen tak na zobání. Bez éček!

V této sadě gurmánských paštik najdete nezapomenutelný labužnický požitek! Husa královna všech paštik s pravým francouzským bordeux, Kachnička s originálním calvadosem a nakonec...