Paštiky a Rillettes
Nejprodávanější
Značky
Výpis produktů
Vyvážená chuť mladých kuřecích jater, vepřové plece a domácího škvařeného sádla, tvoří fantastickou kombinaci naší nejlepší paštiky. Pro lahodnost jsme přidali správnou porci...
Škvarky Deluxe, to nejsou jen tak obyčejná škvarky v sádle. Rozdíl poznáte už po prvním soustu. Naše škvarky totiž několik hodin pomalu konfitujeme, dokud nezezlátnou. Díky...
Vepřový rillettes z libového vepřového masa (francouzská masová pomazánka). Maso pečeme podlité bílým vínem, ručně natrháme na vlákna, přidáme sekané kapary, cibulku a vše...
Báječná jemná paštika s nádechem pšeničného piva. Již při přípravě přidáváme pšeničné pivo a Weissbier želé. Pro jemnou chuť a strukturu doplněné o farmářské máslo a paštika je...
Jemná chuť šťavnatého masa vyladěná pikantními habanero papričkami vás dostane. Možná je to tou kapkou brandy, kterou přidáváme pro výraznější aroma, možná je to tou...
Poctivá vepřová konzerva jen z masa, žádné náhražky v ní nenajdete. Bez éček a dusitanů. Ochucená pepřem, kmínem a česnekem.
Paštiku dělám s odrůdou Hibernal, která je hezky ovocitá, nasládlá. Proto paštiku doplňují meruňky, které jsou typické pro tuto odrůdu.
Tuto tradiční pochoutku jsme s Tomášem dlouho ladili. Záměrem byla lahodná chuť a v maximální míře krémová konzistence. Pro ochucení používáme nejlepší nakládaná sušená rajčata...
Paštika z pečeného kachního masa a kachních jater. Vše flambováno v Calvadosu. Navrch doplněné o jablečný rozvar s další dávkou Calvadosu. Precizní chuť Calvadosu s pečlivě...
Kachní rillettes z domácího kachního masa (francouzská masová pomazánka). Kachnu konfitujeme s červeným vínem a maso ručně natrháme. Vše smícháno s okurčičkami a zjemněno...
Jemná paštika s drceným kampotským pepřem. samozřejmě bez dusitanové soli. Paštika je velmi jemná a drcený mix kampotských pepřů ji dodá grády a šmrnc. Bez éček a dusitanů.
