Nakládaná kvašená zelenina
Mléčné kvašení je jedním z nejzdravějších způsobů zpracování zeleniny a zároveň také jedním z nejstarších způsobů uchovávání potravin na světě, naši prapředci, ale tehdy možná vůbec netušily, že zároveň vynalezli dokonalý elixír zdraví. Kvašená zelenina pomáhá zejména vybudovat a udržovat zdravou střevní mikroflóru, kterou potřebujeme pro správné trávení. Kromě toho je bohatá na minerály, vitamíny, enzymy a probiotika, zvyšují imunitu, pomáhají vylučovat toxiny z těla, bojovat proti únavě, snižovat vysoký tlak a tak dále.
Zároveň díky procesu fermentace je také daleko lépe stravitelná a vaše tělo z ní dokáže mnohdy dokonce přijmout více živin než ze zeleniny čerstvé.
V našich receptech jsme se inspirovali v mnoha kulturách od daleké Koreje přes Indii, slunné Řecko až do Mexika
Nejprodávanější
Značky

100% Šťáva z našeho Kimchi, to je pořádný nakopávač a vitamínová bomba, jeden panák tohoto zázraku Vás hlavně po ránu pořádně probere.