Nakládaná kvašená zelenina
Mléčné kvašení je jedním z nejzdravějších způsobů zpracování zeleniny a zároveň také jedním z nejstarších způsobů uchovávání potravin na světě, naši prapředci, ale tehdy možná vůbec netušily, že zároveň vynalezli dokonalý elixír zdraví. Kvašená zelenina pomáhá zejména vybudovat a udržovat zdravou střevní mikroflóru, kterou potřebujeme pro správné trávení. Kromě toho je bohatá na minerály, vitamíny, enzymy a probiotika, zvyšují imunitu, pomáhají vylučovat toxiny z těla, bojovat proti únavě, snižovat vysoký tlak a tak dále.
Zároveň díky procesu fermentace je také daleko lépe stravitelná a vaše tělo z ní dokáže mnohdy dokonce přijmout více živin než ze zeleniny čerstvé.
V našich receptech jsme se inspirovali v mnoha kulturách od daleké Koreje přes Indii, slunné Řecko až do Mexika
Nejprodávanější
Značky

Pro ty co chtějí ochutnat vše za zvýhodněnou cenu. Všech šest druhů naši probiotické vymazlené kvašené zeleniny.

100% Šťáva z našeho Kimchi, to je pořádný nakopávač a vitamínová bomba, jeden panák tohoto zázraku Vás hlavně po ránu pořádně probere.