E-Shop DOBROTY S PŘÍBĚHEM, Strana 6
-
Čerstvé pesta, bio pesta a pasty
-
Naložené sýry a utopenci
-
Chilli a BBQ Omáčky, kečupy a chutney
-
Masové speciality, paštiky, škvarky a uzeniny
-
Nakládaná kvašená zelenina
-
Kombucha | SCOBY
-
Exkluzivní jogurt | Můj Jogurt
-
Arktické Ryby a Mořské Speciality | Boxxi
-
Džemy a sirupy | Jasan - EKO zemědělství
-
Řemeslné pivo PROROK | Pivovar Neratov
-
Čerstvé těstoviny | Pasta Fidli
-
Káva | FairBio pražírna
-
Kávový cukr, likéry | Kafánek
-
Psí dobroty ŠTĚKSY | ETINCELLE
-
Dárkové balíčky | BISTROKRÁMEK PŘÍBĚH
-
Dárkové Poukazy
-
Veřejná sbírka | AKCE CIHLA
Nejprodávanější
Značky

Velké balení kombinace skvělých zrajících sýrů doplněný o portugalské chilli papričky Piri - Piri pro opravdové milovníky pikantního, doplněné o křupavou smaženou cibulku pro...

Speciál z Neratova, dvanácti stupňové IPA pivo silné světlé . Speciální vánoční edice! Vyzkoušejte v Česku netradiční chmelené svrchně kvašené pivo. Skladovat v lednici,...

Škvarky Deluxe, to nejsou jen tak obyčejná škvarky v sádle. Rozdíl poznáte už po prvním soustu. Naše škvarky totiž několik hodin pomalu konfitujeme, dokud nezezlátnou. Díky...

Paštika pro opravdové milovníky paštik. Vyrábíme ji z českého kančího masa. Zvěřina kombinovaná s ginem vyzdvihuje jalovcovou chuť. Vše se báječně skloubí v plnou a výraznou...

Báječná jemná paštika s nádechem pšeničného piva. Již při přípravě přidáváme pšeničné pivo a Weissbier želé. Pro jemnou chuť a strukturu doplněné o farmářské máslo a paštika je...

Naší Krůtopenci to je nový fenomén, krůťáčky ze 100% krůtího masa z rodinné farmy Rychvald v našem skvělém nálevu navíc dochucené sušenými rajčaty, rozmarýnem a uzenou paprikou...

2 porce. Čerstvé domácí bramborové noky jsou vhodné jak k omáčkám, tak k zapečení. Vyrábíme je z vysokého podílu brambor, a to až ze 70 %. Expirace je 9 dnů.

Hotový, dochucený, skvělý. Jen rozmrazit a podávat! Wakame salát je tradiční pochoutkou vyrobenou z mořských řas Wakame, které jsou známé svým vysokým obsahem vitamínů a...

Vepřový rillettes z libového vepřového masa (francouzská masová pomazánka). Maso pečeme podlité bílým vínem, ručně natrháme na vlákna, přidáme sekané kapary, cibulku a vše...