Utopenci a paštiky
Řazení produktů
Značky
Výpis produktů
Cibulka navíc, kterou můžete servírova s našimi výrobky. Cibule je naložená ve stejném láku jako naši utopenci.
Naši utopenci to jsou vyhlášené Davelské bezlepkové špekáčky v kořeněném octovém nálevu s křupavou cibulí a zeleninou tak jak to máte rádi. Vhodný pro každou denní dobu.
Naší Krůtopenci na kolečká krájení to je nový fenomén, krůťáčky ze 100% krůtího masa z rodinné farmy Rychvald v našem skvělém nálevu navíc dochucené sušenými rajčaty, snitkou...
Vyvážená chuť mladých kuřecích jater, vepřové plece a domácího škvařeného sádla, tvoří fantastickou kombinaci naší nejlepší paštiky. Pro lahodnost jsme přidali správnou porci...
Škvarky Deluxe, to nejsou jen tak obyčejná škvarky v sádle. Rozdíl poznáte už po prvním soustu. Naše škvarky totiž několik hodin pomalu konfitujeme, dokud nezezlátnou. Díky...
Vepřový rillettes z libového vepřového masa (francouzská masová pomazánka). Maso pečeme podlité bílým vínem, ručně natrháme na vlákna, přidáme sekané kapary, cibulku a vše...
Báječná jemná paštika s nádechem pšeničného piva. Již při přípravě přidáváme pšeničné pivo a Weissbier želé. Pro jemnou chuť a strukturu doplněné o farmářské máslo a paštika je...
Poctivá vepřová konzerva jen z masa, žádné náhražky v ní nenajdete. Bez éček a dusitanů. Ochucená pepřem, kmínem a česnekem.
Tuto tradiční pochoutku jsme s Tomášem dlouho ladili. Záměrem byla lahodná chuť a v maximální míře krémová konzistence. Pro ochucení používáme nejlepší nakládaná sušená rajčata...
Jemná chuť šťavnatého masa vyladěná pikantními habanero papričkami vás dostane. Možná je to tou kapkou brandy, kterou přidáváme pro výraznější aroma, možná je to tou...
Paštika z pečeného kachního masa a kachních jater. Vše flambováno v Calvadosu. Navrch doplněné o jablečný rozvar s další dávkou Calvadosu. Precizní chuť Calvadosu s pečlivě...
Kachní rillettes z domácího kachního masa (francouzská masová pomazánka). Kachnu konfitujeme s červeným vínem a maso ručně natrháme. Vše smícháno s okurčičkami a zjemněno...
