Islandský losos - skelet na polévku 700g
a poctivé suroviny z Česka
Související produkty
Rodinné balení tuňáka žlutoploutvého NATURAL 1000g nabízí pět steaků o váze 180-220 g. Vychutnejte si jedinečnou chuť a nejvyšší kvalitu této oblíbené mořské ryby. Ideální pro...
Rafinovaná chuť uzeného halibuta vás chytí a nepustí. Do quiche i polévky, nebo jen tak. Zaručeně si pochutnáte - ploutev na to!
Filet lososa - objevte výjimečnou chuť arktického lososa z toho nejudržitelnějšího chovu - landbased farma Firstwater. Potěšíte sebe i přírodu. Ideální na sushi, tataráček nebo...
Objevte výjimečnou chuť jihočeského kapra. Filet s kůží, mražený, vakuovaný, pro snadnou a rychlou přípravu. Tentokrát v BIO kvalitě
Objevte výjimečnou chuť jihočeského kapra. Filet s kůží, mražený, vakuovaný, pro snadnou a rychlou přípravu.
Detailní popis produktu
Chuť každé rybí polévky se odvíjí především od jejího základu - silného vývaru. Podcenit bychom neměli původ ryby, ani část, ze které budeme vývar připravovat. Ideální kombinací jsou lososí skelety, hlava a bříška, které dodají vývaru ten správný šmrnc. Ze skeletů můžete získat velké množství masa, ze kterého lze připravit i tataráček jako předkrm nebo masové (rybí) knedlíčky do samotné polévky.
Produkt pochází z našich ručně filetovaných arktických lososů, které jsou produktem ekologického a udržitelného farmového chovu. Ryby jsou krmeny pouze kvalitní stravou bez růstových hormonů a jiných aditiv a žijí v čistém arktickém oceánu kolem Islandu.
NUTRIČNÍ HODNOTY na 100 g výrobku
- Tuky: 14 g
- Sacharidy: 2,3 g
- Energetická hodnota: 187 kcal
- Sůl: 0,1 g
- Z toho nasycené mastné kyseliny: 2,7 g
ALERGENY A SLOŽENÍ
- Alergeny: Obsahuje ryby. Může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů.
- Složení: Losos arktický skelet100 %.
O PRODUKTU
- Latinský název ryby: Salmo salar
- Obchodní označení: Losos arktický kosti, hluboko zmrazený, vakuově balený
- Hmotnost celková / bez glazury: Minimálně 700 g / Minimálně 700 g
Návod na přípravu
Tento výrobek je určen k tepelné úpravě. Upozorňujeme, že produkt může obsahovat kosti.
ZPŮSOB SKLADOVÁNÍ A UCHOVÁNÍ U SPOTŘEBITELE
- Skladování při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
- - Chladnička (0 až +2 °C): 3 dny
- - Mraznička (-6 °C): 1 týden
- - Mraznička (-12 °C): 1 měsíc
- - Mraznička (-18 °C a nižší): Viz datum minimální trvanlivosti uvedené na obalu výrobku.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Arktické ryby |
|---|---|
| EAN: | 8594187971441 |
Lahodný díky švestkám, pikantní díky česneku. Vhodný k pivu i vínu.
Lákavé spojení sýra s vlašskými ořechy a bylinkami je předurčeno pro slavnostní příležitosti. Vhodný k pivu i vínu.
Tradiční delikatesa s česnekem, kořením a feferonkami. Vhodný k pivu i vínu.
Naší Krůtopenci ve velkém kyblíku to je nový fenomén, krůťáčky ze 100% krůtího masa z rodinné farmy Rychvald v našem skvělém nálevu navíc dochucené sušenými rajčaty, rozmarýnem...
Voňavá lahůdka pro fajnšmekry, s naši tajnou směsí koření, pikantní feferonkou a námi marinovanou cibulí. Tato dobrota Vám zaručeně provoní celou kuchyň a ne jednoho labužníka...
Porovnejte obě naše utopené varianty. Náš nový fenomén v podobě krůtopenců - odlehčená varianta z krůtiho masa z rodinné farmy doplněna sušenými rajčaty a rozmarýnem i Klasičtí...
Naši utopenci to jsou vyhlášené Davelské špekáčky v kořeněném octovém nálevu s křupavou cibulí a zeleninou tak jak to máte rádi. Vhodný pro každou denní dobu.
Kdo slyší na slovo dobrota lépe než váš mazlíček? Co třeba psi pamlsek s drůbežími játry bez chemie a barviv? TO ŽERU!
Balkánský sýr se sušenými rajčaty v oleji se saturejkou - zdravý pokrm, lehká lahůdka.
Naší Krůtopenci to je nový fenomén, krůťáčky ze 100% krůtího masa z rodinné farmy Rychvald v našem skvělém nálevu navíc dochucené sušenými rajčaty, rozmarýnem a uzenou paprikou...
Dárkový poukaz v hodnotě 1000 Kč na nákup DOBROT S PŘÍBĚHEM a dalšího sortimentu našeho e-shopu. Udělejte radost svým blízkým, partnerům nebo zaměstnancům.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
