Kurýr doručuje také ve státní svátek 28.10.2021

Bramborové noky čerstvé 300g

62 Kč 54 Kč bez DPH 21 Kč / 100 g

Čerstvé domácí bramborové noky jsou vhodné jak k omáčkám, tak k zapečení. Vyráběné z vysokého podílu brambor, a to až ze 70 %. 2 porce

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čerstvé bramborové noky vyráběné z nejkvalitnějších surovin a bez přidaných éček a barviv. 

Jsou vhodné jak k omáčkám, tak k zapečení. Noky jsou vyrobeny ze 70% brambor. 

Návod k přípravě

Noky doporučujeme připravovat  tak, že je uvaříte ve vroucí osolené vodě. Až vyplavou na hladinu, jsou noky hotové. V žádném případě nevařte 5 min a déle. Stačí 2 - 4  min. Pokud je zapékáte s omáčkou, předvařovat je nemusíte. 

Skladovací podmínky

Skladujte v suchu a chladu při teplotě 4-8°C. Po otevření zabalte do potravinové fólie, ať se k nokům nedostane vzduch. Spotřebujte do 3 dnů. Noky je možné zamrazit, chuti noků zamrazení neubírá.

Složení

Hladká mouka, pasterované vejce 35 %, voda, rýžová mouka, sůl, 70 % brambor.  Baleno v ochranné atmosféře.

Alergeny

Lepek

 

Vajíčka

 

Výživové hodnoty (na 100 g)

Energetická hodnota

1483 kJ

Tuk

1.2 g

Z toho nasycené mastné kyseliny

0.3 g

Sacharidy

71 g

Z toho cukry

3.2 g

Vláknina

0 g

Bílkoviny

12 g

Sůl

0.01 g

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.

O značce Pasta Fidli 

Čerstvé výrobky pro vás vyrábí s láskou, bez zbytečných éček a barviv. Vyrábí se v chráněné dílně, čímž vytvářejí pracovní místa pro pro lidi s hendikepem. Důkazem o špičkové kvalitě našich výrobků je jejich dodávaní do více jak 150 restaurací např. Potrefené husy, Home kitchen, Kolkovny apod. Recepturu výrobků pomáhali vytvořit špičkoví šéfkuchaři české gastronomie.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čerstvé těstoviny a pesta
Záruka: min. 8 dní v lednici

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: